Bel ons op
050/68 64 60

Uw opmerkingen zijn heel belangerijk voor ons. Hier vind u enkele getuigenissen van onze klanten:

Vlotte samenwerking, snel afgesproken en bouwgrond gekocht, nogmaals bedankt!
 
Postdatum: 14 March 2017
Geplaatst door: B. Van den Buscche
Bedankt Sofie en Peter voor de vlotte verkoop en de leuke samenwerking! Een waar genoegen!
 
Postdatum: 11 February 2017
Geplaatst door: C. Lamote
Mijn ouderlijk huis werd via S&D verkocht na 2 weken. Na het 1 e contact had ik direct een zeer goed gevoel . Ik wist direct "thats it" en dat was het ook ! Op en top ik moest zelf niets maar ook niets zelf ondernemen. Jullie zijn een super team!ik wens jullie nog veel succes met verdere verkopen... mensen 1 adres S&D te Sint-Kruis Zij
Verdienen jullie vertrouwen .
Anaïs
Mijn huis is via hier verkocht en in nog geen 3 maanden was het verkocht voor de vraagprijs. Ben heel tevreden en zijn superlieve mensen. Bedankt voor alles..
 
Postdatum: 17 January 2017
Geplaatst door: S. Van Groenendael
"Het eerste wat ons opviel aan Immo S&D was de manier waarop Sofie en Peter ons benaderden als potentiële klant: vriendelijk, niet opdringerig en met respect. Geen evidentie vandaag de dag, zeker niet in hun sector. Maar wat ons echt over de streep trok om onze woning toe te vertrouwen aan Immo S&D, was de belofte van een verkoop 'op maat', volledig op de manier waarop we dat zelf wilden. Peter en Sofie deden alle bezoeken met kandidaat-kopers zélf, de communicatie voordien en achteraf verliep altijd erg vlot en transparant. Persoonlijk maar toch ook professioneel. Onze woning was dan ook snel verkocht, en dat tegen de vraagprijs. Bedankt, Sofie en Peter!
Dick en Charles"
 
Postdatum: 14 January 2017
Geplaatst door: CH. en D.
Heel erg bedank voor het snelle verkoop(nog geen 2 maand )
Kan jullie aan iedereen aanbevelen
Groetjes van ons
 
Postdatum: 23 March 2016
Geplaatst door: JM
Mijn huis is via hier verkocht en in nog geen 3 maanden was het verkocht voor de vraagprijs. Ben heel tevreden en zijn superlieve mensen. Bedankt voor alles..
 
Postdatum: 30 June 2015
Geplaatst door: J. Anaïs
Hierbij het verloop van de samenwerking tussen ons en Immo S&D

Toen we een aantal jaren geleden ons huis wilden verkopen te Lissewege hadden we zoiets van, geven we dit in handen van een makelaar of niet ? Daar de geruchten over een paar immobiliën kantoren in het omliggende een minder goeie reputatie ons het gevoel gaven van nee voor ons hoeft dit niet.
Toch bleef de vraag bij ons na geruime tijd de zaak zelf in handen te hebben genomen wat indien we wel in zee gaan met een makelaar ?
Bij toeval en via een persoon die ons vertrouwd is zijn we bij Immo S&D terecht gekomen.
Bij het eerste contact had ik een goed gevoel en zat het meteen snor en dit is voor mij althans geen evidentie zaak .
De relatie tussen ons en Immo S&D tijdens het verkoop proces is zo gegroeid en gesterkt dat we elkaar hebben teruggevonden bij de laatste woning die we onlangs hebben verkocht te Dudzele. Deze verkoopstijd heeft welgeteld 10 dagen geduurd !

Ik kan je gerust meegeven dat je bij Peter & Sofie goed zit , de aandacht die ze besteden en de inspanning die ze leveren om nieuwe bewoners voor je huis te zoeken is bijna onbegrensd .
Ze bezitten die rijkdom aan kennis en staan je op ieder vlak bij tijdens deze tijd !
Ze zoeken naar een consensus tussen beide partijen en denken pragmatisch mee.
Je kan steeds bij hen terecht voor allerlei vragen en bieden je de eventuele oplossingen en hun verschillende pistes die je kan bewandelen.
Maar wat er voor mij zeer belangerijk was is de vrijheid die ze je geven in het beslissen, ik heb op geen enkel moment enig druk gevoeld !
Mocht je mij willen contacteren voor verdere informatie inzake deze ervaring kan je steeds mijn telefoonnummer vragen aan Peter & Sofie.

Met vriendelijke groeten
V.De Glas – V. Peter
 
Postdatum: 08 August 2014
Geplaatst door: V.De Glas – V. Peter

<< Begin Vorige 1 2 3 4 Volgende Laatste >>

Pagina 4 van 4


Stuur een getuigenis
Images should not be larger than 500x500 px and 250 kb
* velden zijn verplicht.