Bel ons op
050/68 64 60

Uw opmerkingen zijn heel belangerijk voor ons. Hier vindt u enkele getuigenissen van onze klanten:

Als je een 3 sterren makelaar zoekt, moet je zeker en vast bij Immo S&D zijn.

Wat een stielkennis en ervaring!! Peter en Sofie, warme, aangename en vriendelijke mensen, die je zaak met het grootste professionalisme aanpakken. Alsof het voor henzelf zou zijn. Twee duizendpoten die je zaak behartigen tot in de kleinste detail.

Ze begeleiden, adviseren en behartigen je dossier met de grootste inzet en goesting.

Wat een expertise en ervaring!! Dat dit tot een snel en prima resultaat leidt behoeft geen twijfel. Een dikke MERCI en tot binnenkort voor een volgend verhuurproject!

PS. Nog een huizenjagerstrofee van ons erbij!!
 
Postdatum: 11 March 2022
Geplaatst door: Dumalin
verkoper, Sint-Kruis
Op zoek naar een ‘goede’ makelaar?
Dan moet je zonder twijfel met Immo S&D in zee!
Heb je niet alleen ‘een goede’, maar meteen ook de beste vast!
Van bij mijn eerste gesprek tot het afronden van de verkoop van mijn huis, werd ik begeleid door 2 uiterst vakbekwame mensen. Hun troeven zijn ongetwijfeld hun luisterende, klantvriendelijke enthousiaste ingesteldheid. Maatwerk is geen lading zonder dekking bij Immo S&D! Integendeel, naast het geven van deskundig advies, houden zij vast aan de belangen van de verkoper zonder daarbij ook de wens van de koper uit het oog te verliezen! Gedurende het ganse traject zoeken zij naar een match zodat uiteindelijk beide partijen tevreden zijn na het voltrekken van de verkoop.
Daarnaast staat bij Peter en Sofie het professionele en dynamische karakter van onderhandelingen met kandidaat kopers en betrokken partijen voorop en wekt hun open, heldere maar tevens discrete omgang een groeiend vertrouwen bij zowel de verkoper als kandidaat koper.
Dan vergeet ik nog bijna te vermelden dat zij uitblinken enerzijds in sterk empathisch meedenken als in het verwerken van zakelijke administratie en communicatie met derden.
Geen moment getwijfeld dat Sofie en Peter de verkoop van mijn huis niet tot een geslaagd einde zouden brengen en ze slaagden er ook in binnen een zeer korte termijn!
Moest ik het nog eens moeten doen….dan koos ik voluit opnieuw voor dit sympathieke duo! M.S.
 
Postdatum: 19 January 2022
Geplaatst door: M.S.
Sofie en Peter
Via deze weg wil ik jullie nog eens super bedanken!!
Jullie hebben mijn huis in 1 dag verkocht.
Dit op jullie eigen specifieke manier.
Jullie zijn een duo om u tegen te zeggen.
Bedankt voor alles !!
Ik kan jullie aan iedereen aanraden !!!
 
Postdatum: 21 November 2021
Geplaatst door: Maxim Vlietinck
Peter en Sofie, we willen jullie echt bedanken want dankzij jullie is ons huis in 2 weken verkochtt
Al vanaf de eerste kennismaking hadden wij een klik met jullie en jullie hebben zich helemaal bewezen dat jullie top zijn in jullie vak!
Ik wil jullie aan iedereen aanbevelen want de warmte van jullie beiden en jullie ervaring zijn gewoon de top!
Bedankt!!!
Lisa en Alain
 
Postdatum: 17 November 2021
Geplaatst door: Lisa en Alain
Beste Peter en Sofie
Door jullie enthousiaste, professionele ,verzorgde, en sociale aanpak werd het huis in één namiddag verkocht!
We zijn jullie hier heel erg dankbaar voor!
Vanwege enthousiaste en blije verkopers, Marianne en Werner
 
Postdatum: 08 October 2021
Geplaatst door: Marianne en Werner
Een woning verkopen doe je niet wekelijks, toch even hulp inroepen van professionals.
Een goed onderbouwde waardebepaling van de woning. Een overeenkomst tekenen met Immo S&D en een weekje later was de compromis getekend met de kopers.
Alles van begin tot einde netjes geregeld. Foto's nemen, publicatie via de verschillende media, afspraken met potentiële kopers, overeenkomst opmaken en afhandelen!
Zo snel kan het gaan! Dank voor de professionele en correcte afhandeling Sofie en Peter!
 
Postdatum: 14 June 2021
Geplaatst door: Dominique
Sofie & Peter hebben waargemaakt waar ik nooit van had durven dromen. We kochten een prachtig huis op droomlocatie aan en een maand later was de verkoop van mijn huis al in kannen en kruiken. Door hun snelle, vriendelijke, persoonlijke service heb ik zorgeloos deze periode doorstaan en kon ik in een mum van tijd met volle teugen van deze nieuwe start genieten. Dank u wel, Sofie & Peter. Wanneer we te oud worden om de vele trappen in ons nieuwe huis te bewandelen, denken we met zekerheid terug aan jullie :)
 
Postdatum: 04 February 2021
Geplaatst door: Bieke
Koper en verkoper, Brugge
Immo S & D, een kantoor dat je vertrouwen waard is !!!
Prima samenwerking , mensen die naar jou luisteren en je verlangens behartigen !
Reeds verschillende malen met hen samengewerkt , en telkens zeer positieve ervaring!
Duidelijke afspraken !
Doe zo verder !!!

Groetjes ,
Miet
 
Postdatum: 15 September 2020
Geplaatst door: Miet
Ik heb ervaring gehad met S&D Immo als koper en ook verkoper en kan dit kantoor niet genoeg prijzen voor hun onvoorstelbaar professionele aanpak. Sofie en Peter zijn enorm ervaren, benaderen iedereen met warmte, openheid en enorme hulpvaardigheid, zonder ooit hun professionalism of integriteit te verliezen. Het is niet gemakkelijk om de dag van vandaag nog een immokantoor te vinden waar deze waarden centraal staan. Ze hebben ook een oog voor het vinden van "goede matchen" tussen verkoper-koper en verhuurder-huurder, wat het allemaal gemakkelijker maakt voor iedereen. Kortom, een kantoor waar je kan op vertrouwen. Hartelijk dank aan Sofie en Peter voor alles!
 
Postdatum: 12 January 2020
Geplaatst door: Rita
8310
Uit een 4-tal geraadpleegde kantoren werd SD Immo weerhouden. Sofie en Peter gaven mij van bij het eerste contact in hun kantoor een gevoel van thuiskomen. Doorheen het ganse verkooptraject werd nauw contact met mij gehouden. De gepubliceerde verkoopprijs was een reflectie van de correcte waardebepaling waardoor de woning binnen de week werd verkocht. De presentatie van de woning door SD Immo aan de hand van de marketing-technieken binnen de immosector was to-the-point. Maar, vooral de professionele aanpak van zowel Sofie als Peter hebben kopers en verkoper snel bij elkaar gebracht. Puik werk ! Het loont inderdaad om met een kleinschalig kantoor te werken. J.V.
 
Postdatum: 09 December 2019
Geplaatst door: Johan
8310

<< Begin Vorige 1 2 3 4 5 Volgende Laatste >>

Pagina 2 van 5


Stuur een getuigenis
Images should not be larger than 500x500 px and 250 kb
* velden zijn verplicht.