Bel ons op
050/68 64 60

Uw opmerkingen zijn heel belangerijk voor ons. Hier vind u enkele getuigenissen van onze klanten:

Sofie & Peter hebben waargemaakt waar ik nooit van had durven dromen. We kochten een prachtig huis op droomlocatie aan en een maand later was de verkoop van mijn huis al in kannen en kruiken. Door hun snelle, vriendelijke, persoonlijke service heb ik zorgeloos deze periode doorstaan en kon ik in een mum van tijd met volle teugen van deze nieuwe start genieten. Dank u wel, Sofie & Peter. Wanneer we te oud worden om de vele trappen in ons nieuwe huis te bewandelen, denken we met zekerheid terug aan jullie :)
 
Postdatum: 04 February 2021
Geplaatst door: Bieke
Koper en verkoper, Brugge
Immo S & D, een kantoor dat je vertrouwen waard is !!!
Prima samenwerking , mensen die naar jou luisteren en je verlangens behartigen !
Reeds verschillende malen met hen samengewerkt , en telkens zeer positieve ervaring!
Duidelijke afspraken !
Doe zo verder !!!

Groetjes ,
Miet
 
Postdatum: 15 September 2020
Geplaatst door: Miet
Ik heb ervaring gehad met S&D Immo als koper en ook verkoper en kan dit kantoor niet genoeg prijzen voor hun onvoorstelbaar professionele aanpak. Sofie en Peter zijn enorm ervaren, benaderen iedereen met warmte, openheid en enorme hulpvaardigheid, zonder ooit hun professionalism of integriteit te verliezen. Het is niet gemakkelijk om de dag van vandaag nog een immokantoor te vinden waar deze waarden centraal staan. Ze hebben ook een oog voor het vinden van "goede matchen" tussen verkoper-koper en verhuurder-huurder, wat het allemaal gemakkelijker maakt voor iedereen. Kortom, een kantoor waar je kan op vertrouwen. Hartelijk dank aan Sofie en Peter voor alles!
 
Postdatum: 12 January 2020
Geplaatst door: Rita
8310
Uit een 4-tal geraadpleegde kantoren werd SD Immo weerhouden. Sofie en Peter gaven mij van bij het eerste contact in hun kantoor een gevoel van thuiskomen. Doorheen het ganse verkooptraject werd nauw contact met mij gehouden. De gepubliceerde verkoopprijs was een reflectie van de correcte waardebepaling waardoor de woning binnen de week werd verkocht. De presentatie van de woning door SD Immo aan de hand van de marketing-technieken binnen de immosector was to-the-point. Maar, vooral de professionele aanpak van zowel Sofie als Peter hebben kopers en verkoper snel bij elkaar gebracht. Puik werk ! Het loont inderdaad om met een kleinschalig kantoor te werken. J.V.
 
Postdatum: 09 December 2019
Geplaatst door: Johan
8310
Dag Sofie en Peter,

Onze hartelijke dank voor Uw goede zorgen en professionaliteit. We geven jullie 10 op 10 !

Groetjes
Daisy en Viviane Scohy
 
Postdatum: 07 April 2019
Geplaatst door: Scohy
Beste Sofie en Peter,
Hartelijk dank voor de professionele, klantgerichte en vriendelijke afhandeling van de snelle verkoop van mijn huis en de aankoop van een andere woning. De altijd klaarstaande hulp en begeleiding bij deze dubbele transactie werden ten zeerste geapprecieerd! Immokantoor S&D is sterk aan te bevelen! H.D
 
Postdatum: 05 March 2019
Geplaatst door: H.D
Top Koppel! Top immo! Bedankt om met veel enthousiasme ons huis in Lissewege te verkopen! Ik wil jullie echt aan iedereen aanraden! Gwenny D.
 
Postdatum: 03 March 2019
Geplaatst door: Gwenny D.
Onze samenwerking met Peter en Sofie resulteerde echt in een succesverhaal!
Een eerlijke, heel duidelijke en vooral warme & hartelijke aanpak is waar je je mag aan verwachten. Gedurende het hele traject was er vervolgens steeds snelle en duidelijke communicatie. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de professionele aanpak van de verkoop van ons huis, dat in minder dan een week tot ieders voldoening verkocht was.
Met vriendelijke groeten M.G
 
Postdatum: 08 February 2019
Geplaatst door: Marianne G.
Vlotte samenwerking en open communicatie.
Sofie en Peter zijn steeds bereikbaar en down to earth people, waardoor de samenwerking heel aangenaam is.
 
Postdatum: 23 July 2018
Geplaatst door: C&K
8310 Sint-Kruis
Ons huis werd door S&D Immo verkocht op het eerste bezoek. Daarna heeft Peter ervoor gezorgd dat de compromis met alle vereiste documenten in een recordtempo klaar was voor ondertekening. Wij zijn dan ook heel tevreden over de samenwerking! S.D
 
Postdatum: 28 June 2018
Geplaatst door: De Craemer

<< Begin Vorige 1 2 3 Volgende Laatste >>

Pagina 1 van 3


Stuur een getuigenis
Images should not be larger than 500x500 px and 250 kb
* velden zijn verplicht.