Bel ons op
050/68 64 60

U WIL VERKOPEN

 

De transactie van een onroerend goed is de dag van vandaag veel meer dan het afsluiten van een overeenkomst aan een bepaalde prijs. De permanente wijzigingen op juridisch vlak, de verplichte documenten en de prijsschommelingen van de markt onderstrepen de noodzaak om u door een erkend vastgoedmakelaar te laten bijstaan.

Als erkend vastgoedmakelaar koppelen wij onze jarenlange ervaring aan uw specifieke wensen en werken samen met u een optimale strategie uit. Hierbij bemiddelen wij op een persoonlijke & creatieve manier.
De manier waarop een woning de juiste koper vindt, evolueert met de dag.
Als vastgoedmakelaar is het onze opdracht om in te spelen op alle nieuwe evoluties en deze ten volle te benutten om u als verkoper optimaal van dienst te zijn.
Door de juiste wegen te bewandelen, zorgen we ervoor dat we de juiste kopers vinden.
Geen loze woorden maar STEVIGE ONDERSTEUNING EN EEN SUCCESVOL RESULTAAT!

Wenst u in detail te weten wat we u allemaal te bieden hebben? 'Contacteer ons'

 • Een marktconforme en objectieve waardebepaling van uw eigendom.

 • Een ‘opdracht tot bemiddeling bij verkoop’, aangepast aan uw wensen.

 • De opmaak van een grondig en volledig verkoopsdossier met daarin alle noodzakelijke en vooral wettelijke documenten is voor ons een must. Denk maar aan bodemattesten, Energie Prestatie Certificaten, uittreksels uit het plannen - en vergunningen register, kadastrale legger, keuring van de elektrische huishoudinstallatie, enz. Stuk voor stuk documenten die alvorens een onroerend goed te koop wordt aangeboden, aanwezig moeten zijn in het verkoopsdossier.

 • Een professionele beschrijving van uw pand met aantrekkelijke foto’s.
  Een uitgebreide publiciteit langs de meest diverse kanalen om uw woning extra in de kijker te zetten. Zowel online als op papier zorgen wij ervoor dat uw woning gezien en gevonden wordt.

 • Kwalitatieve en persoonlijke bezichtigingen (7/7) met door ons geselecteerde kandidaat-kopers.
  Efficiënte opvolging en onderhandeling met de kandidaat-kopers.

 • De opmaak van een sluitende verkoopovereenkomst, met daarin alle wettelijke bepalingen, geeft zowel de verkoper als koper een gerust gevoel. Hiervoor werken wij nauw samen met de betrokken notarissen.

 • Persoonlijk eigenaarslogin:  Wij bieden u graag de mogelijkheid om uw verkoop van zeer nabij op te volgen en de stand van zaken te bekijken wanneer dit u het beste uitkomt. U hebt de mogelijkheid om via onze website dagelijks op de hoogte te blijven van onze ondernomen acties met betrekking tot uw eigendom. 

 • last but not least : GEEN RESULTAAT, GEEN KOSTEN !!