Bel ons op
050/68 64 60

WAARDEBEPALING

Bij vastgoedkantoor Immo S&D kan u op ieder momentgratis een correcte en vrijblijvende schatting aanvragen. We komen hiervoor graag bij u langs!

Wenst u in detail te weten wat we allemaal te bieden hebben? 'Contacteer ons'

 

Een correcte waardebepaling is de basis van een succesvolle verkoop. Een goede prijsbepaling en een realistische verkoopprijs zijn op vandaag één van de belangrijkste factoren in de verkoop van uw eigendom. Dit gebeurt op basis van een aantal objectieve maatstaven zoals ligging, leeftijd, oppervlakte, indeling, inrichting interieur, algemene staat, gebruikte materialen én de commerciële waarde (rekening houdend met vergelijkbaar vastgoed) van uw eigendom. De resultaten worden getoetst aan diverse referentiepunten.

De meerwaarde van een goede makelaar is voor een groot deel gebaseerd op een scherp inzicht in de lokale woningmarkt. Dat inzicht is gebaseerd op een in de loop der tijd opgebouwde kennis van de markt. Die kennis wordt gevoed door een veelheid aan contacten met kopers en verkopers, door voortdurend nieuwe informatie over te koop staande woningen, over nieuwbouwprojecten, over stadsontwikkelingsplannen, etc.

Eén van de kernproblemen bij de verkoop van een woning is dat de vraagprijs moet overeenkomen met de marktwaarde, eventueel verhoogd met een onderhandelingsmarge. Woningen die realistisch geprijsd zijn en in een goed marktsegment liggen, worden volgens onze ervaringen op korte termijn verkocht. Echter een te hoge vraagprijs maakt dat de woning moeilijk verkocht geraakt en dat de eigenaar na enkele maanden noodgedwongen zijn prijs laat zakken en uiteindelijk het onroerend goed zal verkopen aan een prijs die mogelijks lager is dan de marktwaarde.

Bij het vastgoedkantoor Immo S&D krijgt U gratis en met kennis van zaken, een juiste waardebepaling van uw eigendom, zodat u aan de juiste prijs verkoopt