Bel ons op
050/68 64 60

Appartement te SINT-KRUIS (8310)

€ 395.000

Algemeen
Prijs
:
€ 395.000
Aantal slaapkamers
:
3
Aantal badkamers
:
2
Garage
:
1
Adres
:
Moerkerkse Steenweg 146, 8310 SINT-KRUIS
Bewoonbare opp.
:
160 m²
Omschrijving

ZELDZAME OPPORTUNITEIT OP TOPLOCATIE IN SINT-KRUIS TE KOOP!

Dit buitengewone dubbele dakappartement, gelegen op een vooraanstaande locatie in het centrum van Sint-Kruis, biedt een zeldzame kans voor wie op zoek is naar een combinatie van luxe en comfort.

Met drie ruime terrassen, een nuttige oppervlakte van +/- 160 m² en hoogwaardige afwerkingen, vormt dit appartement een unieke woonervaring.

Bij het betreden van het appartement valt direct de riante leefruimte op, die baadt in natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen. Deze centrale ruimte vormt het hart van het appartement en biedt toegang tot twee van de drie terrassen waar je van een prachtig uitzicht kan genieten.

De keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur en biedt alle comfort.

Dit appartement beschikt over drie ruime slaapkamers, waarvan twee zijn uitgerust met praktische ingemaakte kasten. De derde slaapkamer heeft als bijzonder voordeel een directe toegang tot het derde terras.

Er zijn twee stijlvol ingerichte badkamers; de ene voorzien van een douche en wastafel, de andere met een comfortabel ligbad, wastafel en toilet.

De functionaliteit van het appartement wordt verder versterkt door een praktische wasplaats/berging. Deze ruimte biedt niet alleen opslagmogelijkheden en ruimte voor huishoudelijke taken, maar kan ook worden omgevormd tot een vierde slaapkamer indien nodig.

De ondergrondse autostaanplaats en fietsenstalling bieden op hun beurt de luxe van parkeergelegenheid in het centrum.

Dit eigendom wordt u aangeboden onder het systeem van "STARTPRIJS". De vermelde startprijs van €. 395.000,- houdt bijgevolg géén aanbod in maar is een uitnodiging om tot een prijsvoorstel over te gaan.
U kan steeds vanaf deze prijs een voorstel doen die door de eigenaar al dan niet kan aanvaard worden. Elk hoger voorstel wordt overgemaakt aan de eigenaars.

Kortom, de combinatie van luxe, ruimte en een toplocatie maakt van dit appartement een zeldzame en begeerde opportuniteit voor wie stijlvol wil wonen in het centrum van Sint-Kruis.
Financiële Info
Energie certificaat
EPC
:
284 kWh/m².jaar
EPC No.20240103-0003097653-RES-1


Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Niet van toepassing
Bestemming
:
Woongebied
G-score
:
Klasse A
P-score
:
Klasse A
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Aansluiting aardgas
:
Ja
Aansluiting waterleiding
:
Ja
Lift
:
Ja
Lasten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat